Инвестиционен проект Малинова Долина

Инвестиционен проект Малинова Долина

Проект за изграждане на сграда със смесено предназначение в  кв.Малинова Долина  

Местоположение

Квартал „Малинова долина“ e в престижен южен район на София, в близост до полите на Витоша и се отличава с добри екологични показатели. Намира се непосредствено до Студентски град, на запад от кв. Младост-4, на юг граничи с Околовръстния път. През квартала минава един от основните булеварди на столицата „Симеоновско шосе“. План на „Малинова долина” предвижда строителни норми с по-добри градоустройствени показатели и големи площи за озеленяване. За любителите на зимните спортове в близост се намира началната станция на кабинков лифт Симеоново и Зимния дворец на спорта, който предлага възможности за развитие на фигурно пързаляне, хокей, шорттрек.  „Малинова долина” е предпочитан заради комуникативното си местоположение и транспортната достъпност до централната част на София. Има идеен проект за удължаване на метро линии едно и две, съответно от МС „Бизнес Парк София“ до „Околовръстен път“ и от МС „Хладилника“ към квартал „Витоша“.

Парцел 

Проектът предвижда строителство на свободно-стояща сграда със смесено предназначение на парцел с площ 1004 кв. м. Местонахождението на парцела е в кв. „Малинова долина“, комуникативен и слънчев район. Теренът е в близост до автобусна спирка, граничи на юг с Околовръстен път,  изток с общински парк и жилищни сгради, а основният подход е от север. На 20 мин. от центъра на София, сградата е ситуирана на минути от бул. „Симеоновско шосе”. Лесният достъп до бул. „Св. Климент Охридски и Околовръстен път правят транспортните връзки с другите части на столицата удобни и бързи. В близост са  Комплекс Макси, Френско Училище и Детска Градина „Виктор Юго” и Британско училище, което е от изключителна важност за младите семейства,  големи вериги магазини – Фантастико , Кауфланд. В непосредствена близост до имота е разположен кв. Студентски град, което го прави една чудесна възможност за вложение.  

 

Описание на проекта

Идеята на обекта е да създаде тиха и спокойна среда в градски условия. Тук ще намерите всичко необходимо за комфортен и пълноценен  начин на живот. С оглед на местоположението идейният проект е за самостоятелна сграда  разположена успоредно на бул. “Симеоновско шосе“. Предвижда се изграждане на бутикова пет етажна сграда,  разполагаща с два входа с по десет апартамента във всеки. Партерен етаж със смесено предназначение (магазини, офиси). Подземен паркинг за автомобили.

Приблизително разгърната застроена площ е около 3 000 кв. м, от които 2 600 кв.м надземно и 400 кв.м. гаражи. Застрояването е разпределено съответно:

– партерен етаж със смесено предназначение (магазини, офиси)

– два входа, съответно с пет и четири етажа с по два апартамента на етаж

– подземен паркинг за автомобили и избени помещения

Отоплението е на газ, което се радва на много добър прием.

Проектът ще бъде съфинансиран , което ще осигури на клиентите ни преференциални условия за финансиране на покупката на апартаменти и офис площи.

Прогнозни срокове: 

начало на строителни работи- второ тримесечие 2018 г.

въвеждане в експлоатация – втора половина 2019 г.

2018-03-20T08:45:18+00:00