Складова база

Складова база

1,250,000.00

Тип: ПИ

Цена: 1 250 000 €

Цена на кв.м: 214 €

Площ: 5 830 кв.м

Регулация: Да

Местоположение: гр.София кв.Орландовци ул.Одеса №41


Категория:

Описание

Елина Ре ЕООД  предлага на вашето внимание складова база и построените в нея складови помещения, разположена в кв. Орландовци. Ток и вода с партиден номер.На територията на парцела им построени шест на брой постройки, четири сгради и две метални халета лека конструкция.Помещенията и инфраструктурата дават възможност за извършване и на производствени дейности.

Сграда номер 1: Портиерна с площ 15кв.м, дава възможност за видео наблюдение и пропусквателен режим .

Сграда номер  2: Котелно помещение  с площ 37,4 кв.м. , с достъп до задната дворна част.

Сграда номер 3: Помещението е с площ 118 кв.м  подходящо работилница, производство, цех. Използва се за шлосерна работилница.

Сграда номер 4: Хале от 720 кв.м, широко и просторно, подходящо  за склад, производствена дейност, фабрика. Разделено е с преградни стени на четири отделни помещения, който са преходни. Имат и самостоятелен вход-изход.

Халето включва и административна част 146 кв.м , в която има  главен офис (заседателна зала) , озеленена дворна част, каса помещения, разполага с кухненска част и санитарен възел.

На територията на база са изградени две халета метална конструкция с площ 630 кв. м и 189 кв.м. Въпреки своята простота, подобни халета могат да бъдат използвани с десетилетия като складове, гаражи, логистични центрове, производствени цехове и др. Възможна е комбинация на такава сграда с различни пристройки и допълнителни помещения за постигане на максимална функционалност.

Базата разполага с открита площ 80 кв.м , която позволява на товарни автомобили да маневрират, подходяща за товаро-разтоварна дейност, поддържани общи части на сградата, ограден двор с паркоместа. Складовата база е подходяща за търговия с едрогабаритни промишлени продукти и строителни материали.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Складова база“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *