Бутикова жилищна сграда Надежда

Бутикова жилищна сграда Надежда

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ 

„Надежда”-1 е част от ж.к. „Надежда” – един от големите жилищни комплекси в София. Намира се в северозападната част на града, между кварталите „Надежда 2”, „Надежда 3” и кв. „Модерно предградие”. Районът има добра транспортна инфраструктура, включваща бърза връзка с Централната софийска ЖП и автогара,  разстоянието до центъра на столицата е 5 км.

 

ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ИКОНОМИКА

В „Надежда-1”, между булевард „Ломско шосе” и улиците „Христо Силянов” и „Хан Кубрат” има няколко търговски центъра, голям кооперативен пазар, кафенета, заведия за хранене и бензиностанции. Покрай квартала тече Суходолската река, около която има много зелени площи и паркове.

На територията на квартала функционират 3 училища , което е от изключителна важност за младите семейства – 101-во СОУ на ул. „Илинденско въстание”, 16-то ОУ на ул. „Дравски бой”, 3-то Помощно училище на ул. „Възрожденска”, 2 детски градини и 8-ма поликлиника.

 

ТРАНСПОРТ

Транспортните средства, които се движат от, към и в квартал “Надежда-1” са:

Метро, най-удобният и екологичен градски транспорт – метростанция „Надежда“ е разположена на кръстовището на бул. „Ломско шосе“ и ул. „Кирил Дрангов“;

Автобуси – № 83, 86, 87, 285.

Маршрутни таксита – № 5, 7, 9, 22, 39.

 

ЗА ПРОЕКТА

Парцелът  УПИ върху който ще се строи сградата е с площ 284,00 m2 с виза за проектиране издадена от Гл. архитект на СО район „Надежда“ и РУП одобрен със Заповед РНД16-РА50-29/12.10.2016 г. Приблизително разгърната застроена площ е около 849,31 m2 от които ЗП (сутерен) = 153,67 m2 .  Парцелът е захранен с необходимата инфраструктура.

 

 

СГРАДАТА

Административния адрес на предвидената за изграждане жилищна сграда е гр. София, ж.к. Надежда 1, ул. Дядо Иван Добре 6 . Тиха и спокойна улица на втора линия на „Ломско шосе“, на 5 минути пешеходно разстояние от метростанция „Надежда“.

Обекта представлява средноетажна жилищна сграда – сключено застрояване от двата съседни имота. Сградата е бутикова  , апартаментите са лимитиран брой едва 11 бр.  със самостоятелни складове. За всеки един от апартаментите се предвижда място за паркиране.

На нивото на партера се разполагат: входното преддверие на сградата, асансьор със стълбищна клетка, покрит проход с обособено място за велосипедните паркоместа и 2 бр. гаражни паркоместа със системи за паркиране на 2 нива.

В двора се предвижда обособяване на 8 бр. паркоместа, като едното от тях да е със системи за паркиране на 2 нива. В останалата площ се предвиждат алеи и озеленяване, за да прекарвате време близо до природата.

Жилищната сграда е решена на пет жилищни етажа, в които са проектирани следните видове апартаменти, предлагащи практично разпределение, което ще откриете на прага на всеки един тях. На 1-ви, 2-ри и 3-ти етаж,  са предвидени по 3бр. двустайни апартаменти с по една спалня, дневна/трапезария с кухненски бокс, тераса, входно антре и самостоятелен санитарен възел-баня с WC. Изложенията на апартаментите са югоизток и северозапад. На 4-ти етаж, е  предвиден 1 бр. тристаен апартамент с две спални, дневна/трапезария с кухненски бокс, тераса, входно антре, дрешник/склад и самостоятелен санитарен възел-баня с WC. Изложението на апартамента са югоизток и северозапад. На 5-ти подпокривен етаж, е предвиден 1 бр. двустаен апартамент с една спалня, дневна/трапезария с кухненски бокс, тераса, входно антре, дрешник/склад и самостоятелен санитарен възел-баня с WC.

4 етаж

5 етаж

1 2 3 етаж

партер 

сутерен

Сградата е проектирана в изчистен модерен стил, заложени са строителни технологии и материали от водещи световни производители. Разпределението е функционално и премислено до всеки детайл.

За строителството използваме най-съвременни технологии при изпълнението на възложените ни проекти. Доверяваме се на специалисти при използването на нови, иновативни материали. Сградата ще бъде топлофицирана и с изцяло изградена инсталация. Ел. и  ВиК инсталация ще бъдат изпълнени по проект.  Фасадното осветление на сградата предава допълнителен чар и удобство за ползващите.

В района има всичко необходимо за водене на пълноценен начин на живот – в близост се намират:  детски градини, училища, супермаркети, аптеки и др. Сградата е с модерна архитектурна визия, като при проектирането осигуряването на функционалност и удобство на живущите е основна цел.

Фирмата-изпълнител гарантирана стриктно спазване на всички гаранционни и извън гаранционни срокове съгласно Закона за устройство на територията.

 

 

За закупуването на мечтаното жилище фирмата ви дава възможност да избирате между различни гъвкави схеми за плащане!

2018-03-20T08:34:55+00:00